Kyllä se on kumma kun silloin harvoin kun Ami saa itselleen vieraan niin sitä ollaan ihan yhtä epäsosiaalisia kuin missä tahansa muuallakin. Kummallista on myös se että miksi ihmeessä edes ajattelen että sen koiran pitäisi muka olla "vieraanvarainen".

Saimme kylään Amin siskopuolen Novan (Charone Casaron) pojan Jimin (Black Death Ramses) perheineen viikonlopuksi kylään. Lauantaina päästimme nämä sukulaiset tallaamaan maita ja mantuja mutta sillä sekunnilla kun kirmaus olisi saanut alkaa, otettiin pieni tilannetta tasaava "säksätys" ja Ami kulki huvittava tukko maistiaisia hampaiden välissä, purukalustoaan tasaiseen tahtiin sitten vilautellen. 

Siellä ne turilaat sitten kirmasi takapihalla omilla palloillaan eivätkä vahingossakaan erehtyneet kovin liki toisiaan. Pakkohan sitä silti oli saada ikuistettua amin kanssa samaan  potrettiin tämä harvinainen vieras ja sen verran nämä pystyivät itsensä keräämään että sopivan hajuraon ollessa välissä onnistui se potretointikin.

Hölmöt koirat, ottaisitte ilon irti silloin kun siihen on mahdollisuus.. ihminen toki taitaa nähdä ne ilot eritavalla :o)